Survivor: Η οριστική απόφαση παραγωγής και ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Κατσαούνη

Survivor: Η οριστική απόφαση παραγωγής και ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Κατσαούνη

Μένει ή φεύγει από το ριάλιτι ο παίκτης.

Σκηνές, που δεν έχουν ξαναδεί οι τηλεθεατές του Survivor, σκηνές που εξόργισαν τον Τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλικαλί, συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο, όταν παίκτης της κόκκινης ομάδας επιτέθηκε, όχι φραστικά, σε συμπαίκτη του με αφορμή μία στιγμή λεκτικής έντασης που προηγήθηκε.

Το επεισόδιο είχε πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια, με τον πρώτο να επιτίθεται και να χτυπάει τον δεύτερο όταν ο δεύτερος μιλούσε άσχημα για όποιον είχε πάρει τα παπούτσια του. Η ένταση γενικεύτηκε με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο παίκτες και την παραγωγή να αντιδρά άμεσα.

Στο επόμενο κιόλας αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν μπορεί να συμμετέχει, του ζήτησε να αποχωρήσει από το αγώνισμα και το παιχνίδι μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η τελική του ποινή.

Ο Γιώργος Λιανός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομήνικο, αναμένεται στο σημερινό επεισόδιο να ανακοινώσει την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη με την αιτιολογία ότι παρέβη έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor και με την απόφαση της παραγωγής να είναι αμείλικτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.