Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη! Οι πρώτες λεπτομέρειες

«Μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή»: H επική απάντηση Καπουτζίδη στον αέρα της Eurovision που «γονάτισε» τους eurofans (Vid)

Mε θάρρος και χιούμορ, ο παρουσιαστής έκανε το σχόλιο της βραδιάς.

Καυστικός, τολμηρός και με πολύ χιούμορ, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ στον τελικό του διαγωνισμού της Eurovision 2022, Γιώργος Καπουτζίδης, αποφάσισε να απαντήσει σε σχόλιο που διάβασε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Το σεξιστικό και υβριστικό σχόλιο έγινε μετά από την αντίδρασή του στο τραγούδι της Σουηδίας.

Ο ίδιος περίμενε ως τον τελικό και έκανε ένα σχόλιο που κανείς δεν περίμενε και πολύ σπάνια έχει ακουστεί κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ζωντανού προγράμματος, πόσο μάλλον στο δημόσιο κανάλι.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε εγώ δεν είπα τίποτα. Γιατί σήμερα ψηφίζετε και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Γιατί την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία και έκανα “μμμ” κάποιος μου έγραψε πως είμαι κακιά αδερφή.

Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και πρέπει να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», σχολίασε με θάρρος ο παρουσιαστής και ηθοποιός δείχνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους και να μένουν αναπάντητες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.