Φιλιά άνευ προηγουμένου στο Survivor | Kαι επίσημα ζευγάρι Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου (Vid)

Φιλιά άνευ προηγουμένου στο Survivor | Kαι επίσημα ζευγάρι Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου (Vid)

Μαρτίκας και Βρισηίδα δεν αρνούνται την σχέση τους.

Το Survivor ξεκίνησε με ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο Κατσαούνη. Στην πορεία ακούστηκε για σχέση της Σοφιάνας με τον Γιάννη Τσολάκη. Μετά ο Εμμανουήλ έλεγε πως η Σοφιάνα και ο Σοϊλέδης έκαναν διάφορα στη ζούγκλα. Εν τέλει, τα δύο πρόσωπα που κατέληξαν να είναι μαζί και να νιώθουν πράγματα ο ένας για τον άλλον, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, ένας συνδυασμός τουλάχιστον αναπάντεχος.

Αναπάντεχος γιατί οι δυο τους δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές μέχρι πριν 3-4 εβδομάδες, αν και βρίσκονται από την πρώτη ημέρα στο Survivor.

Κάποιες φορές μάλιστα είχαν λογοφέρει και είχαν αλληλοκατηγορηθεί. Φαίνεται όμως πως όταν περνάς με κάποιον τόσο χρόνο μαζί και σε τόσο δύσκολες συνθήκες, αλλάζουν τα συναισθήματα και δένεσαι πιο εύκολα με έναν άνθρωπο.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ανοιχτά πως είναι μαζί με τη Βρισηίδα και πως όταν βγουν και οι δύο από το Survivor, θα συνεχίσουν μαζί…

Η Βρισηίδα από τη μεριά της ανέφερε στο συμβούλιο, όπου υπήρχε η σχετική πλάκα και το πείραγμα από τους υπόλοιπους και δη από τον Εμμανουήλ, ότι δεν είναι 100% μαζί, αλλά βρίσκονται σε μια κατάσταση που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και θα μπουν στη διαδικασία της σχέσης όταν τελειώσει η παρουσία τους στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.