Cosmote tv με νέα φωνή: Αυτός θα περιγράψει τον μεγάλο τελικό της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ

Cosmote tv με νέα φωνή: Αυτός θα περιγράψει τον μεγάλο τελικό της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ

Η αλλαγή μετά από πολλά χρόνια.

Ο τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται απόψε, Σάββατο 28 Μαΐου, στις 22:00 με την Cosmote ΤV να έχει ετοιμάσει μία πανδαισία συνδέσεων πολλές ώρες πριν και μετά τον μεγάλο τελικό στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού.

Τέσσερα χρόνια μετά τον επικό τελικό του UEFA Champions League στο Κίεβο, η ιστορία επαναλαμβάνεται στην COSMOTE TV, ανάμεσα στην 6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ και την βασίλισσα της Ευρώπης, 13 φορές πρωταθλήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια από τον τελικό της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης θα λείπει η φωνή του ανθρώπου που είναι συνυφασμένη με τις σπουδαιότερες διοργανώσεις και τους μεγάλους τελικούς. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δε θα είναι ούτε στην περιγραφή, ούτε στο σχόλιο, δε θα συμμετέχει επίσης σε καμία εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης ύστερα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στα κανάλια της Nova.

O μεγάλος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα μεταδοθεί το Σάββατο 28/5 στις 22.00 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 1HD και το COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Το Σάββατο 28/5, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final Pregame» (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι οικοδεσπότες Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, επίσης, αποκλειστική συνέντευξη του «εκπροσώπου» μας στη Λίβερπουλ Κώστα Τσιμίκα στην Έλενα Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.