Πλάι-πλάι στο χειρουργείο | Η συγκλονιστική τελευταία σκηνή της φετινής σεζόν του «Σασμού»

Σασμός spoiler | Οι 2 ηθοποιοί που εισβάλλουν στη σειρά την επόμενη σεζόν

Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο πρώτος κύκλος της σειράς «Σασμός». Η παραγωγή του ALPHA κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάβουν το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο.

Η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρώς θα ολοκληρωθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως είναι λογικό, η ιστορία θα αλλάξει σε σχέση με το βιβλίο -ήδη έχει μεταβληθεί αρκετά- προκειμένου να κρατηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων θα υπάρξουν και προσθήκες ηθοποιών.

Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας από τους ηθοποιούς που αναμένεται να ενταχθούν στο καστ της νέας σεζόν. Ο έμπειρος ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα και σύμφωνα με τη Realife θα έχει ρόλο καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί έναν άνδρα από το οικογενειακό περιβάλλον της Αργυρώς.

Η δεύτερη προσθήκη θα γίνει από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (υποδύεται τον Μελέτη σειρά του ΑΝΤ1) θα βρίσκεται σύμφωνα με το «Breakfast @Star» στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς του ALPHA. Μάλιστα θα τον δούμε σε ρόλο εντελώς διαφορετικό απ’ αυτόν που είχε στη σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.