Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

ANT1: Αυτό είναι το ριάλιτι που βγαίνει από το συρτάρι

Τι σχεδιάζουν οι άνθρωποι του καναλιού.

Ολοκληρώνεται σταδιακά ο σχεδιασμός των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι σταθμοί έχουν βάλει κάτω τα προγράμματα και επιχειρούν να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο ΑΝΤ1 έχει βάλει στο μάτι ένα ριάλιτι που ήταν και παλαιότερα στον σχεδιασμό του. Το «Ι am a celebrity-Get me out of here» προβάλλεται με επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να το δούμε και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου καλοβλέπουν την περίπτωση του συγκεκριμένου ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, ο σταθμός – εφόσον το ριάλιτι βγει στον αέρα – θέλει το πρόγραμμα να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το κόνσεπτ διάφοροι σελέμπριτις καλούνται να επιβιώσουν κάτω από ακραίες συνθήκες.

Όπως αναφέρεται οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του ριάλιτι και να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Τα στελέχη του καναλιού θέλουν να βάλουν κάτω τα κόστη για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.