Love Island | Κακά μαντάτα για τον ΣΚΑΪ…

Love Island | Κακά μαντάτα για τον ΣΚΑΪ…

Πού οδεύει το μέλλον του ριάλιτι.

Ένα εξαρχής δύσκολο πείραμα είχε να αντιμετωπίσει ο ΣΚΑΪ όταν ανέλαβε να φέρει στη μικρή οθόνη το επιτυχημένο, σε άλλες χώρες, project του ερωτικού ριάλιτι «Love Island» και οι δυσκολίες αυτές έχουν ήδη φανεί στη στελέχωση των παικτών που θα βρεθούν στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει μεγάλη έλλειψη παικτών, με προοπτικές να συμμετέχουν στην τελική επιλογή του ριάλιτι και αυτό γίνεται κυρίως λόγω του είδους της εκπομπής η οποία διαφέρει σε σχέση με προηγούμενα ριάλιτι σχέσεων αφού περιέχει ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε παίκτες.

Μη ξεχνάμε ότι σε άλλες χώρες το ριάλιτι προβάλλεται σε συνδρομητικές πλατφόρμες επιτρέποντας σε γονείς να μη δίνουν πρόσβαση στην προβολή του σε ανήλικα μέλη της οικογένειας. Στην Ελλάδα όπως δείχνει η μικρή συμμετοχή στις αιτήσεις, δεν υπάρχει ακόμα διάθεση από τον κόσμο να εκτεθεί τόσο ανοιχτά σε ελεύθερο κανάλι.

Ο ΣΚΑΪ δεν τα παρατάει, δεν έχει καμία διάθεση ούτε να ακυρώσει ούτε να αναβάλλει το ριάλιτι και να πετάξει τα δικαιώματα του που εξασφάλισε. Έτσι έχει βγει στη «γύρα» για να βρει ο ίδιος παίκτες να στελεχώσουν το project του.

Τα στελέχη της παραγωγής ψάχνουν σε λογαριασμούς του Instagram να βρουν τους ιδανικούς παίκτες ενώ επίσης γίνονται κρούσεις σε παλιούς παίκτες αντίστοιχων ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης οι οποίοι θα ήταν ίσως πρόθυμοι να ξαναεκτεθούν στον τηλεοπτικό φακό για ένα καλό ποσό. Mέχρι και sms στέλνονται σε πιθανούς υποψηφίους για να τους δελεάσουν να συμμετέχουν στο σκληρό ερωτικό ριάλιτι, τα οποία υπόσχονται διακοπές στην Ισπανία, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.