Και διαδικτυακά live ματς της Super League 2

Πατάς το play και κολλάς: Το ERTFLIX έφερε επιτέλους την σειρά που όλοι περιμέναμε

Μεγάλη κίνηση από την πλατφόρμα.

Ένας από τους πιο διάσημους λογοτεχνικούς ντετέκτιβ και ένα από τα μεγαλύτερα franchise στην ποπ κουλτούρα έρχεται κάθε βράδυ στην ΕΡΤ.

Ο διάσημος ντετέκτιβ του Άρθουρ Κοναν Ντόiλ ο οποίος με την παρατηρητικότητά του και την οξυδέρκειά του επιλύει γρίφους και οδηγεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τους πιο ευρηματικούς εγκληματίες, στη σειρά «Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς».

Οξυδερκής και ταλαντούχος, ο θρυλικός Σέρλοκ Χολμς επιστρέφει έτοιμος να λύσει τους πιο μυστηριώδεις γρίφους. Ο Σέρλοκ Χολμς ξεπηδά από τις πρωτότυπες ιστορίες και τα μυθιστορήματα του Κόναν Ντόιλ και έρχεται στις οθόνες μας με πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Μπρετ, Ντέιβιντ Μπερκ και Έντουαρντ Χάρντγουικ. Από την υπόθεση του μονάρχη που δέχεται εκβιασμούς ως την υπόθεση της χριστουγεννιάτικης χήνας , ο Χολμς χρησιμοποιεί την οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητά του για να λύσει γρίφους και να οδηγήσει του εγκληματίες στη δικαιοσύνη.

Από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 γεμίζουν με μυστήριο τα απογεύματα του Αυγούστου και μας προσκαλούν να τους βοηθήσουμε στη διαλεύκανση των δύσκολων υποθέσεων που αναλαμβάνει ο διάσημος ντετέκτιβ. Η σειρά κράτησε για δέκα σεζόν από το 1984 ως το 1994 και έρχεται κάθε απόγευμα από τις 20:00 έως τις 21:00 στην ΕΡΤ1.

Πατάς το play και κολλάς: Το ERTFLIX έφερε επιτέλους την σειρά που όλοι περιμέναμε

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.