Αλήθειες με τη Ζήνα | Το πρώτο trailer της επιστροφής της Ζήνας Κουτσελίνη (Vid)

Αλήθειες με τη Ζήνα | Το πρώτο trailer της επιστροφής της Ζήνας Κουτσελίνη (Vid)

Δείτε το trailer.

Η επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφει για 8η χρονιά στο Star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της αναλαμβάνουν δράση και μας καλούν όλους να αλληλοεπιδράσουμε μαζί τους. Να γίνουμε ένα! Μια καρδιά για όλους. Μια φωνή. Μια αγκαλιά.

Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος, η δύναμη, η πίστη, τα όνειρα, η αγάπη και η αλήθεια του. Γιατί η προσωπική πινελιά του καθενός, μπορεί να κάνει την πραγματικότητά μας πιο όμορφη, πιο ουσιαστική.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Όσο περνάει από το χέρι μας θα είμαστε πάντα ο χώρος αγάπης, που χρειάζεσαι. Όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε τη φωνή σου να ακουστεί. Όσο περνάει από το χέρι μας η αλυσίδα της αλληλεγγύης μας θα μεγαλώνει. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε μέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως. Όσο περνάει από το χέρι μας κανείς δεν θα μείνει χωρίς μία αγκαλιά!».

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και το τηλεοπτικό κοινό πιστό συνοδοιπόρο, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star, για ένα ακόμα, πάντα απρόβλεπτο αλλά αξιόπιστο, ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.