Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Τον παραδέχτηκαν και οι εχθροί του: Το επικό ανέκδοτο του Λαζόπουλου με τον Ιησού και τον Έλληνα που ξεπέρασε το 1 εκατ. views

Το ανέκδοτο που έγραψε ιστορία.

Είναι η εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλου ξεκίνησε την πορεία του το 2004 από τον ALPHA και μεταδόθηκε από το κανάλι για 12 χρόνια.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Open. Τα χρόνια της κυριαρχίας της, η εκπομπή του γνωστού κωμικού «τρέλανε» τα μηχανάκια της Nielsen. Ήταν τέτοια η δημοτικότητά της, που γινόταν «μάχη» για μία θέση στις ζωντανές εκπομπές.

Το φορμάτ της εκπομπής άλλαξε κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Από την στιγμή που ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε να αποχωριστεί τον ρόλο του «γύφτου» και να εντάξει στην εκπομπή το stand up, το πρόγραμμα εκτοξεύθηκε.

Ξεχωριστή ενότητα της εκπομπής ήταν τα ανέκδοτα. Ο Λάκης Λαζόπουλος συνήθισε να λέει στην αρχή της εκπομπή με την πιο χαρακτηριστική θεατή, την Ανθούλα να ξεχωρίζει με το γάργαρο γέλιο της.

Ένα από αυτά τα ανέκδοτα ξεπέρασε τις ένα εκατομμύρια προβολές στο youtube. Το ανέκδοτο θέλει τον Ιησού να είναι σε ένα μπαρ όπου συναντά έναν Γερμανό, έναν Γάλλο και έναν Έλληνα.

Εκείνοι αποφασίζουν να τον κεράσουν από ένα ποτό. Όταν ο Ιησούς αναγνωρίζεται, κάνει από ένα θαύμα στον Γερμανό και τον Γάλλο.

Μόνο που ο Έλληνας έχει αντίθετη άποψη!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.