Τρέλανε και τον Μπάρτζη: Αυτή είναι η εvτυπωσιακή σύντροφος του Τζέιμς Καφετζή που τηλεφώνησε στο Survivor (Pic & Vid)

Survivor All Star | Τριαντάφυλλος – Τζέιμς Καφετζής και τηλεθέαση ξανά στο κόκκινο…

Κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κλείσει και η αντιδικία με τον Ατζούν.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Ενάμιση χρόνο μετά το 4ο Survivor και οι δύο Ροδίτες, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος, απασχολούν ξανά σχετικά με το ριάλιτι και τον 6ο του κύκλο που θα είναι το All Star.

Ο Τριαντάφυλλος θα είναι απίθανο να μη συμμετέχει ξανά κι αυτή τη φορά το ποσό των 6.000 ευρώ την εβδομάδα θα φαντάζει λίγο μπροστά στα χρήματα που θα πάρει. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς τι ποσό θα ζητήσει ο Τζέιμς Καφετζής που δήλωσε ότι θα πρέπει να πάρει παραπάνω από τον Ντάφυ.

Ένα μικρό recap εδώ. Ο Τζέιμς Καφετζής είχε αποχωρήσει μόνος του από το 4ο Survivor και αυτό ο Ατζούν δεν του το είχε συγχωρέσει. Όταν ο Τζέιμς υπέγραψε με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και βρέθηκε στο «Just The 2 Of Us», η Acun Medya έκανε μήνυση εις βάρος του, ζητώντας 100.000 ευρώ γιατί υπέγραψε με άλλη εταιρεία ενόσω το συμβόλαιο του με την παραγωγή του Survivor ήταν σε ισχύ. Δεν πήρε δηλαδή καμία έγκριση.

Για να μπει ο Τζέιμς στο All Star, θα πρέπει αυτό να φύγει από τη μέση, όπως δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη και στο ένθετο «Secret»: «Μου έχει κάνει μήνυση ο Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ επειδή πήγα στην Barking Well. Επειδή όμως ετοιμάζουν το Survivor All Star, αν αφαιρεθεί η μήνυση και τα βρούμε και τα χρήματα είναι καλά, θα πάω. Εγώ θέλω παραπάνω λεφτά από τον Τριαντάφυλλο. Για να πάω, θέλω ό,τι πάρει ο Ντάφυ συν 100 ευρώ παραπάνω (γέλια)».

Survivor All Star | Τριαντάφυλλος - Τζέιμς Καφετζής και τηλεθέαση ξανά στο κόκκινο...

Πάντως, η απάντηση του δείχνει πως ίσως και να μην «κλείσει» το deal, καθώς και η οικογενειακή επιχείρηση με τις κρουαζιέρες στη Ρόδο πήγε πολύ καλά φέτος, με το νησί να έχει 1.800.000 αφίξεις, ενώ και τηλεοπτικά έχει προοπτικές μέσω της Barking Well Media.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.