Μητέρα, ετών 47 με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίvι: H ξανθιά καλλονή που σάρωσε τα πάντα στο GNTM (Vid)

Μητέρα, ετών 47 με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίvι: H ξανθιά καλλονή που σάρωσε τα πάντα στο GNTM (Vid)

Σκέτη κούκλα...

Η φετινή συνθήκη του GNTM να καταργηθούν τα ηλικιακά όρια, έχει δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στο ριάλιτι και φέρνει στο προσκήνιο ιδιαίτερες ιστορίες. Ιστορίες που είτε έχουν τελειώσει είτε που αρχίζουν στην οντισιόν και έχουν προοπτική εξέλιξης. Όπως θα συμβεί, λογικά, και με την περίπτωση της Μάρας και της Μικαέλας, της κόρης και της μαμάς που εμφανίστηκαν στο δεύτερο επεισόδιο των οντισιόν – και που σύμφωνα με τα spoilers  κατάφεραν να μπουν στη βίλα των μοντέλων.

Tη χώρισε για χάρη της Βαλαβάνη | Η πρώην σύντροφος του Βασάλου πήγε στο GNTM κι έγινε viral (Vids)

Η Μικαέλα Νόβακ Μάρλη είναι 47 χρονών και έκανε την κόρη της σε ηλικία 28 ετών. Η Μάρα, η κόρη, είναι 19 ετών. Και οι δυο τους ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και είναι όντως απίθανος συνδυασμός, αφού η μαμά Μικαέλα έχει ένα πολύ καλοδιατηρημένο σώμα, είναι γυμνασμένη, φαίνεται αυτό, ενώ η Μάρα είναι πανύψηλη και με πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο.

Την είχαν κόψει, αλλά φέτος παίρνει την εκδίκησή της: Η παίκτρια με τα τατουάζ τα άλλαξε όλα και επέστρεψε στο GNTM (Vid)

Η Μικαέλα, πάντως, το δήλωσε στους κριτές πως αν αποχωρήσει η κόρη της, η ίδια δεν θα συνεχίσει. Οι κριτές υποκλίθηκαν και στις δύο και τις πέρασαν παμψηφεί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.