GNTM | To μεγάλο φάουλ της Βίκυς Καγιά που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό (Vid)

GNTM | To μεγάλο φάουλ της Βίκυς Καγιά που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό (Vid)

Όλοι την κατηγόρησαν για λεκτική κακοποίηση.

Όταν ακούς έναν αρχισυντάκτη πρωινής εκπομπής να μιλάει για κακοποιητικό λόγο από την πλευρά της Βίκυς Καγιά στο GNTM, πιστεύεις πως θα δεις μια ακραία επίθεση της. Εν τέλει, βλέπεις ένα κορίτσι 18 χρονών που δεν έχει το ψυχικό σθένος να μην την επηρεάσει η αυστηρότητα της Καγιά, να λυγίζει γιατί βλέπει πως η επιθυμία της να προχωρήσει στο GNTM δεν θα γίνει πράξη και να κλαίει.

Το ότι κάποιος κλαίει, δε σημαίνει απαραίτητα πως κάποιος τον κακοποίησε ψυχικά. Κι εγώ μπορεί να κλάψω γιατί έφαγα μια χυλόπιτα. Θα κατηγορήσουμε το άλλο άτομο επειδή είχε το «θράσος» να μη με δει ερωτικά;

Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά. Η Βίκυ Καγιά επιδεικνύει την ίδια αυστηρότητα, που φτάνει όντως σε σημείο ενοχλητικό, από την πρώτη σεζόν του GNTM. Την έχουμε δει και γλυκούλα και ευγενική, αλλά και σκληρή και αγενή σε αρκετές περιπτώσεις. Και φυσικά κρίνουμε από ένα μοντάζ και δίχως να ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι είναι προσποιητό, τι επιδιώκεται από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία.

Ναι, η Καγιά ήταν υπέρ το δέον σκληρή απέναντι στην 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο. Αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Αν θέλουμε να μιλήσουμε με τηλεοπτικούς όρους, αλλά και με όρους μόδας, δεν βρίσκω να είχε κάπου άδικο η Καγιά. Δεν έδειξε την προσωπικότητα της, δεν έδειξε δυναμισμό στο βήμα της, δεν κατέκτησε η συγκεκριμένη κοπέλα την πασαρέλα. Έχουμε δει κι άλλες 18χρονες και στο έδειχναν από την πρώτη στιγμή.

Κι εκεί η Βίκυ Καγιά επέδειξε μια πιο ανεξήγητη σκληρότητα. Ίσως να έχει μάθει ότι με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται κάποιος περισσότερο. Τόσο ο δημοσιογράφος στο «Πρωινό μας», ο Νίκος Παρτσώλης, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου, μάλλον βρήκαν εύκολο στόχο για να ρίξουν, που μίλησαν για κακοποίηση και οχετό. Δεν έχει κάνει μήπως τα ίδια η Καγιά στις 2 σεζόν που ήταν η Χριστοπούλου στο GNTM; Θα τρελαθούμε;

Αν αυτά τα λόγια που είπε η Καγιά τα έλεγε στην κοπέλα εκτός κάμερας, θα τα αποκαλούσαμε μια συμβουλή, μια φιλική καθοδήγηση από μια έμπειρη σε μια άπειρη κοπέλα. Τώρα, λόγω τηλεόρασης, διογκώνεται και φαίνεται σαν κάτι ακραίο.

Προφανώς και οι πρακτικές και οι συμπεριφορές που έχει ζήσει η Καγιά ως μοντέλο, δεν πρέπει να διαιωνίζονται. Επειδή συνέβαινε κάτι κάποτε, δε σημαίνει πως θα το υποστούν και οι νεότεροι για να είναι ισότιμο και να βγάλουν το άχτι τους οι παλιότεροι. Αλλά δεν έχουμε εν προκειμένω να κάνουμε με κάτι τέτοιο. Έχουμε δει την Καγιά σε πολύ χειρότερες συμπεριφορές στο παρελθόν στο GNTM και δεν μίλησε κανείς.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, το GNTM δεν είναι φετινό. Υπάρχει τόσα χρόνια, γνωρίζουν όλα τα κορίτσια σε ποιο πρόγραμμα θα εκτεθούν και τι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Και σίγουρα γνωρίζουν και την σκηνοθετική καθοδήγηση για να βγει κάτι πιο έντονο και να συζητηθεί.

Άρα μήπως οι υποκριτές είμαστε εμείς και όχι η Καγιά;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.