Love Island | Αυτή είναι η φωτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media (Vid & Pics)

Love Island | Αυτή είναι η φωτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media (Vid & Pics)

Χαμός για την εικόνα της Ηλιάνας.

Όταν είχε γίνει το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το βάρος της Δανάης Μπάρκα, όλα τα social media είχαν γεμίσει με αναρτήσεις στήριξης της παρουσιάστριας και ηθοποιού. Και η Φαίη Σκορδά ήταν διαπρύσια στον λόγο της στο «Πρωινό» και ζητούσε να κλείσουν τα social media της Λατινοπούλου.

Τώρα, που τα σχόλια αυτά αφορούσαν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δέχεται καιρό τώρα bodyshaming, δεν υπήρξε καμία ένταση στη φωνή της παρουσιάστριας.

Αντιθέτως, η Έλενα Χριστοπούλου, κολλητή φίλη και χρόνια μάνατζερ της Ηλιάνας, ανέλαβε να τοποθετηθεί και να καταδικάσει με τον τρόπο της αυτό που αντιμετωπίζει η Ηλιάνα και αντιμετώπισε εντονότερα χθες με την πρεμιέρα του Love Island.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM.

Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.