«Εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του φονιά της Ρόδου»: Το συγκλονιστικό μήνυμα στη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Vid)

«Εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του φονιά της Ρόδου»: Το συγκλονιστικό μήνυμα στη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (Vid)

To μήνυμα που συγκλόνισε την πρωταγωνίστρια.

Καλεσμένη της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ ήταν το βράδυ της Παρασκευής η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ του ALPHA. Μεταξύ άλλων όμως η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κυκλοφορία της ταινίας μικρού μήκους «Με με αφήσεις ποτέ».

Η ταινία πραγματεύεται το θέμα των κακοποιητικών σχέσεων και της τοξικότητας και η ηθοποιός μετέφερε ένα από τα άπειρα μηνύματα που δέχτηκε μετά την προβολή της, το οποίο τη συγκλόνισε.

«Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, ”εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω”. Μου λέει, ”είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω”. Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό», δήλωσε η ηθοποιός ενώ πρόσθεσε:

«Έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.