Νέο όνομα και μεταγραφές στο Action24

Αλλάζει όνομα το Action 24 | Οι νέοι ιδιοκτήτες και οι δημοσιογράφοι που «κλείνουν» για το νέο πρόγραμμα

Τι και ποιους θα δούμε στο νεοσύστατο κανάλι.

Σε νέα εποχή περνάει ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24. Το κανάλι αγόρασαν το καλοκαίρι οι επιχειρηματίες Μπάκος και Καϋμενάκης ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.

Το κανάλι θα μπει για τα καλά στο κομμάτι του ανταγωνισμού με ηχηρές μεταγραφές. Πρώτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia, θα είναι αυτή της Έλενας Παπαβασιλείου, η οποία είναι σε συζητήσεις με το κανάλι προκειμένου να αναλάβει ένα δικό της πρότζεκτ.

Αλλάζει όνομα το Action 24 | Οι νέοι ιδιοκτήτες και οι δημοσιογράφοι που «κλείνουν» για το νέο πρόγραμμα

Όμως, η διαμόρφωση του προγράμματος δεν σταματά εδώ.

Το «Secret» αναφέρει ότι ο Νίκος Υποφάντης έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι. Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα αναλάβει τη ζώνη 10-12 το πρωί.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βασίλης Τσεκούρας, που μετά το OPEN θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στη θέση των σχολιαστών θα βρίσκονται οι Σεραφείμ Κοτρώτσος και Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Στην εκπομπή του Γιώργου Πέρρου θα σχολιάζουν ο Δημήτρης Τάκης και η Ελένη Καλογεροπούλου. Όσον αφορά τη ζώνη 6-10, η ιθύνοντες κατέληξαν στον Γιώργο Κακούση αντί του Βαγγέλη Γιακουμή.

Κινητικότητα υπάρχει και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Ειδικότερα, στη λίστα των υπευθύνων προστέθηκε το όνομα της Δάφνης Καραβοκύρη, που την περασμένη σεζόν παρουσίαζε την «Κυψέλη» στην ΕΡΤ 2.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.