5 σειρές, 2 ριάλιτι, πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία | Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν '22 - '23

Αποχώρηση-βόμβα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μεσούσης σεζόν – Παράτησε τον Λιάγκα για να… πάει σε άλλη εκπομπή

Ο δημοσιογράφος αποχωρεί για καλό λόγο.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε για τη Μαρία Κορινθίου, χαριτολογώντας, ότι μετράει τις εβδομάδες που θα μείνει στο «Πρωινό» δίπλα του. Το ίδιο μεσημέρι είδε έναν άλλο συνεργάτη του, που βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια στην εκπομπή, να λέει «αντίο» και να μετακομίζει αλλού τηλεοπτικά.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φύκαρη που καλύπτει το εξωτερικό ρεπορτάζ και έχει προσφέρει σε αρκετές περιπτώσεις υλικό προς συζήτηση στο πάνελ και τον παρουσιαστή, ανακοίνωσε ότι σήμερα ήταν η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή, καθώς δέχτηκε πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μια εκπομπή που το στούντιο της είναι δίπλα με το στούντιο του «Πρωινού» και η οποία βρίσκεται σε μια διαδικασία αρκετών αλλαγών, αφού δύο μέλη του πάνελ αποχώρησαν (Θέμης Καίσαρης, Nefeli Meg) και στον ΣΚΑΪ θέλουν να αλλάξουν τη σκαλέτα της εκπομπής, με τον Ισίδωρο Φύκαρη να ταιριάζει στο πλάνο τους και να δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του σε πάνελ.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Instagram:

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη ευκαιρίες να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, θαυμάζεις και μαθαίνεις απο αυτούς. Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με την ευχή, την συμπαράσταση και το “Μπράβο”. Μια νέα ευκαιρία λοιπόν μου δόθηκε και Γιώργο, σε ευχαριστώ για όλα.

Σε ευχαριστώ που μου είπες να το κάνω και σε ευχαριστώ που έμαθα απο εσένα οτι με σκληρή δουλειά, και επαγγελματισμό, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Είναι ευλογία να ανοίγω τα φτερά μου με το δικό σου “Πήγαινε, θα τα καταφέρεις!”. Ευχαριστώ το Γιωργο Λιαγκα, τον Αντ1, το Πρω1νό, την Αγλαία Λάτσιου, τη Χρύσα Ζορκάδη, την Τέσσα Κορλέτη, τη Νατάσα Μαχαίρα, την Κατερίνα Παπαμερή, την Ελένη Βουλγαρίδου, την Αγγελική Μπιλίνη, την Αλεξία Κράχτη, όλους τους συνεργάτες του Πρω1νού, και φυσικά όλη αυτή την οικογένεια που ήμασταν δυο χρόνια, “Ένα”. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.