Νέο Survivor: Αυτοί είναι οι 3 διάσημοι που τινάζουν την «μπάνκα» της τηλεθέασης στον αέρα

Το παραδέχτηκε και ο ίδιος: Το μεγάλο όνομα επιστρέφει στο Survivor All Star

Μία ανάσα από την επιστροφή του.

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στη μετά Ντάνου περίοδο του Survivor, με φανατικούς φίλους και εχθρούς τόσο στους παίκτες όσο και στο κοινό, είναι ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος o oποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμετοχή του στο νέο All Star Survivor.

Mιλώντας στην κάμερα του «Καλό Μεσημεράκι» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δήλωσε: «Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor. Αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι περισσότερο είναι τα συναισθήματα που σου γεννιούνται σε μια τέτοια συνθήκη. Εκτίμησα πολύ παραπάνω κάποιες αξίες, όπως η οικογένεια», ενώ ξεκαθάρισε ότι επίσημα δεν μπορεί ακόμα να παραδεχτεί κάτι αλλά βρίσκεται πολύ κοντά:

«Δεν έχω βάλει ακόμα την υπογραφή μου, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις με όλους τους παλιούς παίκτες. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ τίποτα, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημο. Είναι όλοι πολύ κοντά και ταυτόχρονα πολύ μακριά από το να πουν “ναι”».

«Μπορώ να πω ότι όλα δείχνουν ότι το “All Star Survivor” θα πραγματοποιηθεί και οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί. Κάποιοι συμμετέχοντες μπορούν να σκεφτούν ότι είναι καλά τα λεφτά, η προβολή, εννοείται ότι ισχύουν αυτά», ενώ για την προετοιμασία του για το ριάλιτι πρόσθεσε μόνο: «Δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία αλλά κάνω καθημερινά γυμναστική».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.