Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Οριστικό: Τέλος από τον ΣΚΑΪ…

Δεν σώζεται πλέον η κατάσταση.

Δύσκολα εξελίσσεται η φετινή χρονιά για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που έχει φέρει ήδη αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού πριν καν συμπληρωθεί μήνας στον ανταγωνισμό.

Μία από τις εκπομπές που δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά. Το «Καλό Μεσημεράκι» ξεκίνησε την πορεία του από το Open όπου έφερε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι και μετακόμισε στον ΣΚΑΪ.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι του Φαλήρου θα ολοκληρωθεί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Realife» το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και οι δύο πλευρές δεν φαίνονται διατεθειμένες να το ανανεώσουν. Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής του καριέρας.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει γίνει προσέγγιση από τον ALPHA μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Νίκος Μουτσινάς να επιστρέψει σε παλιά λημέρια όχι όμως για μεσημεριανή εκπομπή.

Ο παρουσιαστής θέλει να μετακινήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ στη βραδινή ζώνη. Πιο συγκεκριμένα, θέλει να γίνει late night show που θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση, στο οποίο θα παραμείνουν οι Alcatrash, θα έχει καλεσμένους, αλλά και στοιχεία stand up.

Οριστικό: Τέλος από τον ΣΚΑΪ...

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.