GNTM spoiler | Αυτή είναι η τελική 7άδα

GNTM spoiler | Αυτή είναι η τελική 7άδα

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο είναι το «GNTM». Το ριάλιτι μοντέλων έχει επιστρέφει στο μοτίβο μόνο με γυναίκες συμμετέχουσες και έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα για τις κόντρες και τις ίντριγκές του.

Δεν είναι, μάλιστα, λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα πολύ σκληρό-σε σχέση με τις παλαιότερες σεζόν-ριάλιτι. Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ήδη έχουν υπάρξει τέσσερις οικειοθελείς αποχωρήσεις, μία εκ των οποίων ήταν η Νικόλ που θεωρείτο φαβορί του διαγωνισμού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα youweekly, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση με τις επτά τελευταίες συμμετέχουσες. Από το κόνσεπτ, που είχε να κάνει με ζώα θα έβγαινε η εξάδα που θα διεκδικούσε το τελικό έπαθλο. ώστε να βγει η τελική 6άδα και οι 7 κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν με ζώα.

Οι Κότυ, Μάρα, Μύρια, Βικτώρια, Αλεξία Τ., Μαρίτα και Κάτια είναι σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι κοπέλες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν από τον τελικό. Σύντομα, θα δούμε στις οθόνες μας και το makeover των κοριτσιών.

Από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές είναι της Μάρας που θα γίνει μελαχρινή αλλά και της Κότυ που επίσης θα γίνει μελαχρινή.

GNTM spoiler | Αυτή είναι η τελική 7άδα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.