«Έλεγα θα πεθάνω, δεν αντέχω»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου (Vid)

«Έλεγα θα πεθάνω, δεν αντέχω»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου (Vid)

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή της Μενεγάκη

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Αθηνά Οικονομάκου, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει, την Τρελή Του Σαγιό, μαζί με τους δύο φίλους της, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με τους οποίους την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε βρεθεί μαζί στο Masked Singer.

Η φετινή της θεατρική παρουσία είναι ένα σπάνιο γεγονός, αφού η ίδια είχε για πολλά χρόνια να κάνει κάτι στο θέατρο και φαίνεται πως υπήρχε σοβαρός λόγος. Όπως εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη, είχε για χρόνια ψυχολογικό πρόβλημα και φοβόταν πως θα πάθει κρίση πανικού, γι΄αυτό αποφάσισε να απέχει.

«Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου ‘θα πεθάνω, δεν είμαι καλά’ και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα. Είναι εφιάλτης.

Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.