Επιστρέφει το MasterChef | Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τον νέο κύκλο

Masterchef | Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πότε θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef έχει ξεκινήσει. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star επιστρέφει στις οθόνες μας για έβδομη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς.

Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα. Μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά μπροστά προκειμένου να υπάρχει αρκετό υλικό για την παραγωγή.

Πότε, όμως, θα γίνει η πρεμιέρα;

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρεμιέρα του «Survivor All Star» έχει φέρει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των καναλιών. Όπως αναφέρει η «Real Life», το Star μετέχει ενεργά στις συζητήσεις των καναλιών για πρεμιέρα όλων των σειρών και εκπομπών στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι το MasterChef να κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα μετά το ριάλιτι επιβίωσης, όπως η «Γη της Ελιάς» και ο «Σασμός». Στο κανάλι, όμως, υπάρχει δίλημμα αν θα έπρεπε η πρεμιέρα να γίνει νωρίτερα.

Έτσι, το επικρατέστερο σενάριο θέλει το MasterChef να ξεκινάει μια εβδομάδα μετά το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τη “Γη της Ελιάς” και το “Σασμό”, όμως στο εσωτερικό του σταθμού παραμένει το δίλημμα αν θα πρέπει να βγει τότε ή νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.