Το «My Style Rocks» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ | Το πρώτο trailer (Vid)

My Style Rocks με… άρωμα GNTM | Αυτή είναι η κριτική επιτροπή

Ποιοι θα βρίσκονται στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Το «My Style Rocks» επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισαν την επαναφορά του ριάλιτι μόδας αφού οι επιδόσεις στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν δεν είναι και οι καλύτερες.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύφθηκε η κριτική επιτροπή του show. Σε αυτή βρίσκονται δύο πρόσωπα που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχη θέση στο «GNTM».

Πρόκειται για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι του Star για δύο σεζόν. Φέτος, ήταν στο τιμόνι του «Love island» που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν στην τετράδα της κριτικής επιτροπής του GNTM για τέσσερις σεζόν. Την τριάδα των κριτών του «My Style Rocks» θα συμπληρώσει, σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής ήταν σε όλους του κύκλους του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην παρουσίαση του ριάλτι. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το νέο μου αυτό ξεκίνημα γίνεται μέσα από ένα τόσο δημοφιλές σόου στον ΣΚΑΙ και μου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσω κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γεμίσουμε τα απογεύματα των τηλεθεατών με στυλ, άποψη, προκλήσεις και χαρά!», σημείωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.