Maestro | To επικό σκηνοθετικό λάθος στην πρεμιέρα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη που προκάλεσε άφθονο γέλιο (Pics)

«Με σκέφτηκε για τον ρόλο, αλλά…»: Το «όχι» στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που κανείς δεν περίμενε

Αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα μετά από σχεδόν μία δεκαετία.

Το «Maestro» έκανε αίσθηση μέσα από το Mega σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Η επιτυχία της σειράς ήταν τέτοια που βρίσκεται, πλέον, στην πλατφόρμα του Netflix.

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει εισπράξει και αρνήσεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου μιλώντας στο περιοδικό «Ok!» μίλησε για την καριέρα της. Η ηθοποιός, που εμφανίζεται στη σειρά «Σασμός» αποκάλυψε και την άρνησά της να παίξει σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτης.

«Είναι πολύ λίγες. Η πιο σημαντική ήταν πριν από 25 χρόνια, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε μια πρόταση για τη σειρά του MEGA, «Να με προσέχεις». «Σε έχω σκεφτεί για έναν ρόλο» (σ.σ. τον ρόλο που έκανε η Βάλια Πάτσιου) μου είπε και εγώ, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο, του απάντησα: «Χριστόφορε, φεύγω στην Αγγλία για μεταπτυχιακό». Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα επαγγελματικά αλλά δεν ήθελα να κρεμάσω μια ολόκληρη παραγωγή. Μετάνιωσα που δεν του έδειξα ότι μετράω την πρόταση του και δεν προσπάθησα να βρω εναλλακτικές ύσεις. Παρακολουθώ τον Χριστόφορο όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξη και την τεράστια επιτυχία του», είπε η Αλίνα Κοτσοβούλου για τις αρνήσεις της που στη συνέχεια μετάνιωσε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.