Ανέτρεψε όλα όσα ξέραμε: Η τεράστια αποκάλυψη στον Κανάκη για την πιο διάσημη κίνηση στην ιστορία της Ελλάδας (Vid)

Ανέτρεψε όλα όσα ξέραμε: Η τεράστια αποκάλυψη στον Κανάκη για την πιο διάσημη κίνηση στην ιστορία της Ελλάδας (Vid)

Ο σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για πρώτη φορά.

Ένα αφιέρωμα στο παλιό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έκανε το χθεσινοβραδινό Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να γεμίζουν το βράδυ στον ΑΝΤ1 με αναμνήσεις από τα 80s αλλά και αποκαλύψεις για την μακρόχρονη περίοδο διακυβέρνησης του σοσιαλιστικού κόμματος.

Μεταξύ των άλλων καλεσμένων ήταν και ο Τάσος Μπιρσίμ, ο για χρόνια συνεργάτης και σκηνοθέτης των μεγάλων στιγμών του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ειδικότερα στις μεγάλες του ανοιχτές ομιλίες του μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Ο έμπειρος σκηνοθέτης μάλιστα ερωτήθηκε και αποκάλυψε για πρώτη φορά εάν το περίφημο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Δήμητρα Λιάνη ήταν σκηνοθετημένο ή αυθόρμητο.

Ο σκηνοθέτης αρχικά ανέφερε:«Θα σας πω, μπορώ να το πω πια. Περπατούσαμε στο σαλόνι και κάποια στιγμή, όπως είχα τον Ανδρέα Παπανδρέου αγκαζέ και περπατούσαμε, μου είπε ότι θα έρθει και η Δήμητρα.

Εγώ βέβαια, μάλλον, άσπρισα, με είδε που άλλαξα χρώμα και μου λέει “μην ανησυχείς”. ”Εντάξει πρόεδρε, σας παρακαλώ πρέπει να πάτε να αγοράσετε παπούτσια δετά και όχι αυτά που φοράτε για να μην γλιστρήσετε” του λέω και πήγαν και πήραν παπούτσια από το Λονδίνο. Μου τα έφερε και εκεί συζητήσαμε ότι “ναι, να έρθει και η κυρία Δήμητρα αλλά να αφήσετε λίγο χρόνο γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στο Ελληνικό που θα γινόταν τότε η υποδοχή”. Για αυτό καθυστέρησε να έρθει η Δήμητρα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.