«Ρε παιδιά εδώ γλείφονται κανονικά»: Χαμός στο Twitter με τα γλωσσόφιλα Καρολίνας-Πρίαμου

«Ρε παιδιά εδώ γλείφονται κανονικά»: Χαμός στο Twitter με τα γλωσσόφιλα Καρολίνας-Πρίαμου

Θα μπορούσαν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο Πρίαμος

Ότι ο Μάριος Πρίαμος θα φλέρταρε την Καρολίνα, ήταν κάτι που το είχαμε ψυλλιαστεί από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Παρτσώλης, δημοσιογράφος στην εκπομπή της Σκορδά, είχε βγάλει το teaser πως φλερτάρει με κοπέλα της αντίπαλης ομάδας. Δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές με την περιγραφή που είχε κάνει. Ή η Χαμπέρη θα ήτα ή η Καρολίνα. Αλλά με τη Χαμπέρη δεν θα υπήρχε και τρελός λόγος να προκληθεί ενδιαφέρον.

Αντιθέτως, με την Καρολίνα, που όσο λείπει, ο Μπο είχε βγει στις εκπομπές και έλεγε ότι είναι ερωτευμένοι μαζί, θα προκαλούσε ζητήματα. Όπως και έγινε. Ο Μπο έχει βρεθεί σε χειρότερη θέση απ΄αυτή που βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης στο Survivor 4 με Μαριαλένα και Κατσούλη, γιατί εδώ έχουμε και ένα στιγμιότυπο με γλωσσόφιλα ανάμεσα στους δύο παίκτες που είναι σε αντίπαλες ομάδες.

Φεύγουν δηλαδή οι δυο τους στα κρυφά, μπαίνουν στο δάσος και πηγαίνουν σε μια κοινή καλύβα για πριν τα αγωνίσματα και ανταλλάσσουν θερμότητα.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, Καρολίνα και Μάριος Πρίαμος θύμισαν κάτι από Μπισμπίκη-Βανδή, με τα σχόλια στο Twitter να θυμίζουν τις ατάκες του Λιάγκα όταν έβλεπε τον ηθοποιό να φιλάει την τραγουδίστρια στην Αράχωβα.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets που σίγουρα δεν κάνουν τον Μπο να νιώθει ιδιαίτερα καλά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.