Γαρυφαλλιά Καληφώνη | H «αγενής» συμπεριφορά της όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα και η θυμωμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου (Vid & Pic)

Πλήρης ανατροπή στην σχέση Μάστορα-Καληφώνη… (Vid)

Δεν χώρισαν τελικά

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχουν γίνει ένα δίδυμο που απασχολεί καθημερινά τις τελευταίες εβδομάδες τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις ιστοσελίδες που είναι ευεπίφορες πια στο κουτσομπολιό. Η σχέση τους που μετρά αρκετούς μήνες – από το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει η φημολογία πως είναι μαζί – πέρασε από 40 κύματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είχαν υπάρξει ρεπορτάζ που ήθελαν να έχει μπει τέλος.

Μάλιστα, η Καληφώνη είχε κάνει και κάποια stories, τα οποία μεταφράζονταν ως επιβεβαίωση του χωρισμού που μάλιστα ήταν επιλογή του Μάστορα, ο οποίος φερόταν να έχει ενοχληθεί από συγκεκριμένες συμπεριφορές της συντρόφου του.

Στην εκπομπή του Λιάγκα την Παρασκευή, ο Γρηγόρης Μπάκας είχε αποκαλύψει πως ένας κοινός φίλος των δύο μεσολαβούσε για να τα ξαναβρούν, αλλά ο Μάστορας παρουσιαζόταν ανένδοτος για τον χωρισμό. Μέσα σε ένα 24ωρο ανατράπηκαν τα δεδομένα, με τον Χρήστο Κούτρα να αναφέρει στην εκπομπή της Γερμανού την Κυριακή πως δεν υπάρχει χωρισμός και οι δύο περνούν πολλές ώρες μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή για να λύσουν τα θέματα τους.

Το ίδιο ρεπορτάζ μετέφερε σήμερα στην εκπομπή της Σκορδά και ο Νίκος Γεωργιάδης, μαζί με εικόνες της Καληφώνη από την παρουσία της στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μάστορας, το Σάββατο το βράδυ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.