Νέα «βόμβα» στο Survivor | Αυτός είναι ο παίκτης που πιάστηκε να τρώει μπέργκερ - Έχει πληρώσει ντόπιο να του αφήνει φαγητό (Vid)

Νέα «βόμβα» στο Survivor | Αυτός είναι ο παίκτης που πιάστηκε να τρώει μπέργκερ – Έχει πληρώσει ντόπιο να του αφήνει φαγητό (Vid)

Οι αποκαλύψεις ήρθαν από το Twitter.

Τα πάνω κάτω φέρνει στο Survivor ο «Μισθοφόρος» μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι καθώς μέσα από τα tweets του αποκαλύπτει πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση και εκθέτουν την παραγωγή του Acun και του ΣΚΑΪ.

Σε νέο του tweet μετά την ήττα των Μπλε για το έπαθλο του φαγητού ενημέρωσε του ακόλουθούς του να μην ανησυχούν γιατί οι μπλε τρώνε. Και μάλιστα φωτογράφισε έναν όμορφο συμπαίκτη του με κοτσιδάκια, με μόνο από τους παίκτες του Survivor που έχουν κάνει κοτσιδάκια να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το ρεπορτάζ που ακολούθησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρει ότι ο Μισθοφόρος έγινε μάρτυρας σε περιστατικά όπου συμπαίκτες του έπαιρναν εξτρά φαγητό, από ρυζογκοφρέτες και χυμούς μέχρι μπέργκερ, από ντόπιους τους οποίους χρημάτιζαν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε ενημερώσει την παραγωγή για όσα είδε αλλά αυτή δεν ενήργησε όπως στις περιπτώσεις την Ασημίνας και το κινητό και την Κατερίνας Δαλάκα με τα τσιγάρα, στις οποίες υπήρξαν αποβολές από το ριάλιτι.

Ο Μισθοφόρος μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα αρνηθεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του από το συμβόλαιό του με το Survivor, στις οποίες αναφέρεται ότι πρέπει να παραβρεθεί σε συγκεκριμένες εκπομπές του καναλιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.