«Διώχτε τον, αφοδεύει δίπλα στην καλύβα!»: Εκτός εαυτού ο Βασάλος με παίκτη του Survivor - Τα ξεκαρδιστικά tweets (Pics)

«Διώχτε τον, αφοδεύει δίπλα στην καλύβα!»: Εκτός εαυτού ο Βασάλος με παίκτη του Survivor – Τα ξεκαρδιστικά tweets (Pics)

Oι κακές συνήθειες του Σώζοντα που εξόργισαν τον Βασάλο.

Tην αγανάκτησή του και την οργή του για τα προβλήματα συμβίωσης με έναν συμπαίκτη του εξέφρασε στην κάμερα του Survivor All Star ο παίκτης των μπλε, Κωνσταντίνος Βασάλος, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τις… κακές συνήθειες του Σώζοντα οι οποίες δημιουργούν ανυπόφορες συνθήκες για όλους.

«Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά.

Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρομά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζοντα», δήλωσε ο αγανακτισμένος Βασάλος

Το Twitter πήρε φωτιά με τα tweets για τον Σώζοντα και τις ιδιαίτερες του στιγμές να είναι ξεκαρδιστικά:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.