«Γούσταρες μαζί μου και μετά γούσταρες και την Καρολίνα! Είσαι η ντροπή της Κύπρου»: Άγριος καβγάς Ελευθερίου - Πρίαμου στο Survivor (Vid)

«Γούσταρες μαζί μου και μετά γούσταρες και την Καρολίνα! Είσαι η ντροπή της Κύπρου»: Άγριος καβγάς Ελευθερίου – Πρίαμου στο Survivor (Vid)

Το σημερινό επεισόδιο φωτιά για την καλύβα των «Κόκκινων».

Έκπληξη είχαν προκαλέσει σε όλους τα πλάνα από τη ζούγκλα του Survivor All Star, όπου ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκε σε τρυφερές στιγμές με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και, μάλιστα, φιλήθηκαν ενώ δεν είχα αντιληφθεί την παρουσία κάμερας.

Ωστόσο, φήμες ήθελαν τον παίκτη των διασήμων να διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η Καρολίνα είχε δεσμό με τον Μπο.

Αν και η Καρολίνα έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, στο σημερινό επεισόδιο η Ελευθερία βρίσκεται ανάμεσα στους καινούργιους παίκτες που θα προστεθούν στην Κόκκινη ομάδα με τη βόμβα να μην αργεί να εκραγεί στην καλύβα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη τραγουδίστρια ξεσπά πάνω στον πρώην σύντροφό της, Μάριο, λέγοντάς του «Γούσταρες μαζί μου και μετά γούσταρες και την Καρολίνα! Είσαι η ντροπή της Κύπρου», φανερά ενοχλημένη με τα όσα συνέβησαν στην αρχή του παιχνιδιού.

Θέση σε όλη την έντονη στιγμή πήρε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος κατηγόρησε τον Μάριο ότι έχει εκθέσει δύο γυναίκες και του ζήτησε «αντρίκια» να πάρει θέση.

Όλα δείχνουν πως στο σημερινό επεισόδιο θα γίνει χαμός!

Δες παρακάτω το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.