Έτσι τις έδιωξαν απ' το Survivor | Αυτό είναι το πλάνο-φωτιά που αποδεικνύει ότι Ασημίνα και Δαλάκα είχαν κινητό στο δάσος (Pics)

Εξώδικο-βόμβα Ασημίνας στον Acun για το Survivor | Καταγγέλει ομηρία και ότι χρειαζόταν ηρεμιστικά για να κοιμηθεί (Vid)

Τι αναφέρει το εξώδικο που «καίει» την παραγωγή.

Tην αποκάλυψη για το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην Acun Media, έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα», δημοσιεύοντας το περιεχόμενο του στο οποίο η πρώην παίκτρια του Survivor All Star καταγγέλλει παράνομο εγκλεισμό της για 10 ημέρες με άντρα της παραγωγής σε ένα δωμάτιο αλλά και χορήγηση τριών ηρεμιστικών χαπιών ανά ημέρα.

Το εξώδικο που συνέταξε ο δικηγόρος της κ. Καπερνάρος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ουδέποτε πήρε στα χέρια της τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχε υπογράψει με την τουρκική παραγωγή και τον ΣΚΑΪ.

Το εξώδικο όπως διαβάστηκε στην εκπομπή του ALPHA αναφέρει τα εξής:

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα…

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.