Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Οι αντιφατικές πληροφορίες για τον παρουσιαστή.

Ο ALPHA φαίνεται πως βρίσκεται σε μία περίοδο μεγάλης ανανέωσης με αρκετά πρόσωπα που είχαμε συνδυάσει την τηλεοπτική τους παρουσία με το κανάλι να αλλάζουν στέγη ή να κάνουν ένα τηλεοπτικό διάλειμμα μακριά από τον σταθμό.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και την Βίκυ Χαζτζηβασιλείου πολλά είναι τα δημοσιεύματα που φέρουν κανάλια να ενδιαφέρονται να εντάξουν την Αγγελική Νικολούλη και τον Αντώνη Σρόιτερ στο δυναμικό τους, ειδικά την πρώτη το συμβόλαιο της οποίας λήγει και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την ζητηθεί αναπροσαρμογή στο μπάτζετ της εκπομπής, σύμφωνα με τη νέα πολιτική του σταθμού.

Και ενώ τα πρόσωπα αυτά μετρούν πολλά χρόνια υπάρχει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο το οποίο αποτελεί κεφάλαιο για το κανάλι αλλά ακόμα δεν έχει ανανεώσει επίσημα τη συνεργασία του με τον σταθμό.

Ο λόγος για τον σεφ και παρουσιαστή Άκη Πετρετζίκη που παρ’ όλη την πανδημία διανύει μία από τις πιο δημιουργικές και εμπορικές περιόδους της καριέρας του. Σύμφωνα με το media.gr δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα ότι έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και οι συζητήσεις συνεχίζονται ακόμα για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο σεφ βρίσκεται δύο χρόνια στο κανάλι και εκτός από την εκπομπή μαγειρικής που έχει, παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή και υπήρξε επίσης κριτής στο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής «Bake Off» του σταθμού, κάτι που αποδεικνύει πόσο μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί για το κανάλι ακόμα και αυτήν την περίοδο της ανανέωσης μέσα στην οποία πολλά πρόσωπα θα αλλάξουν στέγη.

Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.