Η Ευρυδίκη μίλησε με ονόματα: Με αυτές τις τρεις παίκτριες του Survivor συvευρέθηκε ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος (Vid)

Η Ευρυδίκη μίλησε με ονόματα: Με αυτές τις τρεις παίκτριες του Survivor συvευρέθηκε ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος (Vid)

Τι έκανε η παραγωγή στο άκουσμα του ονόματος.

Τα ερωτικά μπερδέματα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στις παραλίες του Survivor All Star δεν έχουν τελειωμό και από το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής έγινε πια επίσημο ότι ο Κύπριος έχει συνευρεθεί ερωτικά με τρεις συμπαίκτριές του.

Πρώτα η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέντευξή της αποκάλυψε την παραδοχή του συντρόφου της για όσα τον ρώτησε λέγοντας:

«Έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιες κοπέλες και τον Μάριο και επειδή με φόρτωσε με την στάση του τον ρωτάω αν ισχύει. Εν μέρει μου το παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα απολογηθεί για πράγματα που έκανε στα 16 του. Δεν έχει να κάνει με τα 16 σου, έχει να κάνει με κάποια κορίτσια από το Survivor. Τα οποία τα έχω μάθει από όλους αυτούς του καλοπροαίρετους όταν έγινε το περιστατικό. Θέλω να βάλω τελεία. Θέλει να βάλει τελεία και με μπριζώνει και με αδειάζει κιόλας».

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ήταν τόσο διακριτική και μίλησε με ονόματα αφού στη δική της συνέντευξη ανέφερε ονομαστικά και τις τρεις κοπέλες με την παραγωγή όμως να βάζει μπιπ στο τρίτο όνομα και να μην αφήνει να ακουστεί στο τηλεοπτικό κοινό.

«Έλα Χριστέ και Παναγιά! Mας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την …. και με την Ελευθερία. Μπράβο ταπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω;», σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.