«Από ντροπή δεν το έκανα»: Η Φαίη Σκορδά «έσφαξε» τον Αντώνη Κανάκη σε 30’’ (Vid)

«Από ντροπή δεν το έκανα»: Η Φαίη Σκορδά «έσφαξε» τον Αντώνη Κανάκη σε 30’’ (Vid)

Η απάντησή της στο Ράδιο Αρβύλα που ακολούθησε την τραγωδία στα Τέμπη.

Μία νέα κόντρα φαίνεται να ξεκινάει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τα σχόλια της Φαίης Σκορδά και του πάνελ της για όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, τα οποία ακολούθησαν το απαντητικό κείμενο που έγραψε κατά του Αντώνη Κανάκη, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Στις τραγωδίες δεν μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία, ζούμε μια τραγωδία και από όλες τις πλευρές δεν υπάρχει ψυχραιμία. Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο τώρα που είναι δημοσιογράφος, από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δημοσιογράφος του γραφείου, είναι ένας δημοσιογράφος που είναι εκεί και έκανε μια ανατριχιαστική περιγραφή εικόνας. Έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ και πράγματα που δεν γνωρίζαμε για να τα μάθουμε. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει.

Είναι δυνατόν ο Κανάκης να τους βάζει όλους στο ίδιο καζάνι, όταν στην εκπομπή του παίζει αυτά τα ρεπορτάζ; Πολλές φορές μπορεί να μη λέμε ονόματα αλλά έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα, συγκεκριμένα αποσπάσματα. Υπάρχουν δημοσιογράφοι 30, 50, 60 ετών μέσα στο κρύο και τη ζέστη με το μικρόφωνο, συναισθηματικά φορτισμένοι που πρέπει να βγάλουν την είδηση. Υπάρχουν παρουσιαστές, σχολιαστές όλοι δημοσιογράφοι. Και εγώ δημοσιογράφος θα μπορούσα να λέγομαι, αλλά ντρέπομαι. Ντράπηκα να ζητήσω αυτόν τον τίτλο, από ντροπή δεν το έκανα» σχολίασε δηκτικά η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.