«Αερίζεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί»: Παίκτης του Survivor δεν μπορούσε να σταματήσει - Αποχώρησαν όλοι από το συμβούλιο | Τα επικά tweets (Vid)

«Αερίζεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί»: Παίκτης του Survivor δεν μπορούσε να σταματήσει – Αποχώρησαν όλοι από το συμβούλιο | Τα επικά tweets (Vid)

Σκηνές απείρου κάλλους...

Οι στομαχικές διαταραχές εξαιτίας της καρύδας εξέθεσαν ανεπανόρθωτα παίκτη του Survivor στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος λόγω πείνας το έχει παρακάνει με την καρύδα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό «πρόβλημα» το οποίο έχει καταφέρει να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τους συμπαίκτες του.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο ο Μαρτίκας μη μπορώντας να συγκρατηθεί ανάγκασε τους συμπαίκτες τους αρχικά να απομακρυνθούν από κοντά του και στη συνέχεια να αποχωρήσουν εντελώς από το συμβούλιο, άλλοι γελώντας και άλλοι φανερά εκνευρισμένοι.

Ο ίδιος, φανερά αμήχανος, παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω κακής διατροφής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταματήσει να αερίζεται!

«Σχεδόν τρεις μήνες και η βασική μας διατροφή είναι καρύδα. Είμαι δακτυλοδεικτούμενος σε ένα ολόκληρο συμβούλιο, απομονωμένος μόνος μου, να μην ξέρω τι να κάνω. Η ειλικρίνειά μου να παραδεχτώ τις αδυναμίες μου για μια στιγμή, με εξέθεσε. Δεν είμαι ο μόνος, μπορεί να συμβεί σε όλους. Αχ αυτή η καρύδα, σκοτώνει αυτή η τροφή», σχολίασε ο ίδιος.

Δείτε όσα συνέβησαν:

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter στήθηκε γλέντι:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.