Μένει εκτός ο ΣΚΑΪ - Το Star «κλειδώνει» το πιο επιτυχημένο ριάλιτι όλων των εποχών

Μένει εκτός ο ΣΚΑΪ – Το Star «κλειδώνει» το πιο επιτυχημένο ριάλιτι όλων των εποχών

Το deal κλείνει και επιστρέφουμε στα '00s.

Μόλις χθες σας έγραψε ο Μιντιάρχης ότι ο ΣΚΑΪ μένει εκτός της διεκδίκησης του «Fame Story», παρά το γεγονός πως επρόκειται για το επικρατέστερο κανάλι να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του.

Τελικά, ο ΣΚΑΪ θα μείνει τη νέα σεζόν με ένα άκρως ανανεωμένο «The Voice», και το μουσικό ριάλιτι που σάρωσε τα πάντα στα ’00s βάζει πλώρη για Star! Όπως ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε «πρόκειται για το μουσικό γεγονός της σεζόν», καθώς θα επιστρέψουν στις θέσεις τους άνθρωποι που είχαμε δει στους πρώτους κύκλους του παιχνδιδιών, στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ αυτών και η Εύη Δρούτσα.


Όταν ο Κοκλώνης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Star σε ποιο κανάλι θα δούμε τελικά το Fame Story,  o ίδιος απάντησε αινιγματικά: «Κοντά μας νιώθω θα ‘ναι».

«Τον Σεπτέμβριο νομίζω θα έχουμε ‘Fame Story’. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει. Δεν μπορώ να σας πω εγώ σε ποιο κανάλι θα έρθει, θα το πει το κανάλι», κατέληξε.

Όπως μαθαίνουμε, ο τηλεοπτικός παραγωγός βρίσκεται πλέον στις τελικές συζητήσεις με το Star για το συγκεκριμένο project, με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν μέσα στον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.