Ο επόμενος προς αποβολή στο Survivor: Στο φως τα μηνύματα που αντάλλασσε ο Μαρτίκας με δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα (Vid)

Ο επόμενος προς αποβολή στο Survivor: Στο φως τα μηνύματα που αντάλλασσε ο Μαρτίκας με δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα (Vid)

Σπάει η ομερτά των παικτών στο ριάλιτι. Καρφώνουν ο ένας τον άλλον.

Όπως όλα δείχνουν το φετινό Survivor All Star δε θα το θυμόμαστε ούτε για το τηλεοπτικό προϊόν που προσέφερε, ούτε για τις αγωνιστικές συγκινήσεις, ούτε για τους πολλούς βετεράνους του ριάλιτι που ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλο. Θα το θυμόμαστε μόνο για το ρεκόρ αποβολών παικτών λόγω παραβιάσεων των κανόνων της παραγωγής.

Μετά τις Δαλάκα, Χατζηανδρέου, Πηλίδη και Γκότση για την κατοχή κινητών, τσιγάρων και αντικανονική προμήθεια φαγητού η σεζόν συνεχίζεται με καταγγελίες που δείχνουν ότι μάλλον οι αποβολές δε σταματούν εδώ καθώς οι παίκτες «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον, κάτι που δε συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά την αποχώρησή του ο Ηλίας Γκότσης έκανε αναφορά για ύπαρξη κινητού στην μπλε ομάδα την ίδια ώρα που ο Άρης Σοϊλέδης προμήνυε βόμβα που έρχεται και θα αποκαλύπτει ποιοι άλλοι έτρωγαν κρυφά.
Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, υπάρχει ένα κομμάτι πάπυρου από την περυσινή σεζόν στο οποίο υπάρχει γραμμένο μήνυμα του Σπύρου Μαρτίκα προς την αδερφή του όπου της ανέφερε τον τρόπο επικοινωνίας τους. Ο πάπυρος δόθηκε σε άτομο της παραγωγής που ήταν και ο αποκλειστικό μεσάζοντας με το μήνυμα να αναφέρει «είναι τρομερά δύσκολα εδώ, μια τρομερή φυλακή πείνας».
Στο μήνυμα ο Μαρτίκας ζητούσε από την αδερφή του να κρατήσει το τηλέφωνο του μεσάζοντα γιατί αυτός ήταν ο σωτήρας του που θα του μετέφερε φαγητό και την επικοινωνία προς την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την εκπομπή έρχεται νέα μεγάλη αποκάλυψη για τον Μαρτίκα η οποία θα φέρει μεγάλο πονοκέφαλο στην παραγωγή και ίσως οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα, την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι καθώς φέτος σπάνε όλα τα μυστικά και οι «άκρες» των παικτών.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.