Το αποκάλυψε σειρά του Mega: Το μεγάλο ψέμα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» που μέχρι και οι φανατικοί εξακολουθούν να πιστεύουν 25 χρόνια μετά (Vid)

Το αποκάλυψε σειρά του Mega: Το μεγάλο ψέμα του «Κωνσταντίνου & Ελένης» που μέχρι και οι φανατικοί εξακολουθούν να πιστεύουν 25 χρόνια μετά (Vid)

Οι πολλές επαναλήψεις δεν βοήθησαν ώστε να γίνει αντιληπτό.

Πολλές φορές η επιτυχία ενός ρόλου μπορεί να προέλθει από την ολική μεταμόρφωση ενός ηθοποιού, όχι μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και από χαρακτηριστικά του ηθοποιού που χρειάστηκε να αλλάξει για να πετύχει ο χαρακτήρας που έπαιζε. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο ρόλος της Ματίνας Μανταρινάκη, στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ελάχιστοι μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια διαρκών επαναλήψεων της σειράς μπόρεσαν να καταλάβουν ότι από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι το προτελευταίο, η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκου άλλαζε εντελώς την πραγματική της φωνή για να ερμηνεύσει τον ρόλο της Ματίνας.

Η Ματίνα ήταν εξαρχής ένας χαρακτήρας που έπρεπε να δείχνει ότι συγκέντρωνε όλα αντιερωτικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να μένει μόνη, χωρίς σύντροφο. Πέρα λοιπόν από τα ρούχα, τα γυαλιά και τις ατάκες, αυτό που απογείωσε τον ρόλο ήταν η φωνή της. Άλλοτε υπερβολικά «κλαψιάρικη», άλλοτε πολύ ψηλή, πάντα με παράπονο. Ερμηνεύτηκε ιδανικά από την ηθοποιό τόσο που να νομίζουν όλοι ότι αυτή ήταν η φωνή της.

Στα τελευταία δύο επεισόδια, οπότε και έχει μεταμορφωθεί σε κουλ τύπισσα, ακούμε τον πραγματικό τρόπο ομιλίας της. Λίγο καιρό μετά, στην επόμενη τηλεοπτική της δουλειά, στη συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Εσύ φταις» είχαμε ξανά την ευκαιρία να ακούσουμε την πραγματική της φωνή που απείχε πολύ από την τσιρίδα της Ματίνας Μανταρινάκη, όμως δεν έγινε ποτέ η επιτυχία που έγινε η σειρά του Χάρη Ρώμα οπότε ο κόσμος την ταύτισε με τη φωνή της γειτόνισσας του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.