«Έτερος εγώ»: Σε αυτό το ελεύθερο κανάλι θα δούμε τον 3ο κύκλο!

«Έτερος εγώ»: Σε αυτό το ελεύθερο κανάλι θα δούμε τον 3ο κύκλο!

Eπιστρέφει για τα τελευταία οκτώ επεισόδια σε ελεύθερη συχνότητα.

Το Έτερος Εγώ ολοκληρώθηκε με το φινάλε του να έρχεται μετά από τρεις κύκλους στην Cosmote TV και μία ταινία. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος με το όνομα Έτερος Εγώ: Νέμεσις έριξε αυλαία πριν λίγες εβδομάδες με τα σχόλια για το φινάλε της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια να είναι και από τα δύο άκρα των πλευρών της κριτικής.

Οι φαν της σειράς που έχουν συνδρομή στην Cosmote TV μπορεί να είδαν το τέλος της σειράς, όμως για το ευρύ κοινό θα δοθεί η ευκαιρία να δουν το Έτερος Εγώ: Νέμεσις από ελεύθερο κανάλι, όπως ακριβώς έχει γίνει και στους δύο προηγούμενους κύκλους.

Ο τρίτος κύκλος των οκτώ επεισοδίων θα προβληθεί από την ελεύθερη συχνότητα του Star ενώ από την παραγωγή και τους δημιουργούς υπάρχει η διάθεση της πώλησής της και στο εξωτερικό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη (καθηγητής Λαΐνης), Πέτρο Λαγούτη (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και τους Μάνο Βακούση (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρο Παπαδόπουλο (υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρη Καπετανάκο (Άλκης Μασάτος), Τάσο Νούσια (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).






Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.