«Δεν μπορώ…»: Η πρώτη αληθινή σκηνή στο φετινό Survivor έκανε τη διαφορά (Vid)

«Δεν μπορώ…»: Η πρώτη αληθινή σκηνή στο φετινό Survivor έκανε τη διαφορά (Vid)

«Έσπασε» ο παίκτης και ξέσπασε.

Μία από τις ελάχιστες φετινές σκηνές του Survivor All Star που είδαμε τον πραγματικό εαυτό ενός παίκτη, χωρίς κρυφές ατζέντες ή προϋπολογισμένη στρατηγική ήταν αυτή στο χθεσινό επεισόδιο, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος «έσπασε» λίγο πριν το αγώνισμα αποχώρησε δακρυσμένος.

«Γιώργο ήμουν αρκετά πεσμένος ψυχολογικά γιατί, όπως ξέρουν όλοι, εγώ με τον Νίκο έξω από το Survivor ήμασταν πολύ κοντά. Δεν έκανα κίνηση να του μιλήσω γιατί από την αρχή έχω κάνει πολλές. Ξεκίνησα με μία τοποθέτηση να παίρνουμε τις αποφάσεις πιο ομαδικά και με διάλογο κι ο Νίκος κατέληξε να λέει πράγματα που με πόνεσαν και με στενοχώρησαν. Είναι κάποιες αξίες που τις έχω ψηλά, όπως την φιλία. Είπα ότι δεν θα μπω στο τρυπάκι για έναν άνθρωπο που τον έχω αγαπήσει» δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος και αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Στη συνέχεια η συμπαίκτριά του Σταυρούλα τον πλησίασε και εκείνος της είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό για ένα παιχνίδι. Με στενοχωρεί. Δεν θέλω να πέσω μπροστά στην ομάδα και να ρίξω την ψυχολογία κανενός».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.