Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα» | Οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής

Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη για τον ΣΚΑΪ: «Την έχω πατήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεν είμαστε τρελοί οι επαγγελματίες!» (Vid)

Όπως φαίνεται, η Ελεονώρα δεν ξεχνά.

Παλιές πληγές άνοιξαν για την Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπή της «Mega Καλημέρα» με αφορμή τις δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή για τα δύο projects που αναλαμβάνει στον ΣΚΑΪ και τη δυσαρέσκεια του σταθμού για την κίνησή του αυτή.

Η ίδια -η οποία είχε κάνει αγωγή στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας το κανάλι πως «τη δήλωσε ψευδώς και ερήμην της» ότι παραιτήθηκε, ενώ ουσιαστικά εκείνοι έληξαν τη μεταξύ τους συνεργασία- κατέληξε να πάρει μεγάλη αποζημίωση από τον σταθμό του Φαλήρου προκειμένου να μην λάβει χώρα το δικαστήριο.

Τώρα, ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «διαμάχη με τον ΣΚΑΪ» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορώ να πω κάτι; Δεν βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις για κάτι που θα παρουσιάσει αν δεν είναι συμφωνημένο. Την έχω πατήσει με τον ΣΚΑΪ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με την ευλογία του σταθμού είχαμε δώσει συνέντευξη. Δεν βγαίνει κάποιος, ρε παιδιά, να κάνει δηλώσεις και στην εκπομπή του σταθμού κιόλας χωρίς να έχει συζητήσει και συμφωνήσει να παρουσιάσει κάτι. Δεν είναι τρελοί οι επαγγελματίες να βγαίνουν και να λένε ‘α, θα κάνω και αυτό’ ενώ δεν έχουν κανένα εχέγγυο ότι θα το κάνουν. Δεν κάνεις συμφωνίες με τάματα!».

Συνέχισε, μάλιστα, θυμίζοντας στους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό την περίπτωση του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος ενώ είχε συμφωνήσει να παρουσιάσει το «Big Brother», ενημερώθηκε από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού πως την παρουσίαση τελικά αναλαμβάνει το δίδυμο Γκουντάρας – Κάκκαβα:

«Σας θυμίζω πάντως ότι τέτοιες ανακοινώσεις είχαν γίνει και για άλλες συνθήκες, αν θυμάστε καλά, με τον  Γιώργο Τσαλίκη πάλι στον ίδιο σταθμό όπου, ενώ είχε υπογράψει ο Τσαλίκης για να κάνει το Big Brother και ενώ ήταν όλα συμφωνημένα μια χαρά, ο Τσαλίκης έκανε την ανακοίνωση για να προστατεύσει τον εαυτό του απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες που ήθελαν τελικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα να παρουσιάζουν το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.