Ο νέος άντρας στο πλευρό της Φαίης

Ο νέος άντρας στο πλευρό της Φαίης

Η Σκορδά αλλάζει...

Η περασμένη σεζόν δεν ήταν μία από τις καλύτερες για τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της στον ΑΝΤ1, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους ιθύνοντες του σταθμού.

Ο ανταγωνισμός ήταν πράγματι τεράστιος, με τη Φαίη να μην έχει καταφέρει να… πέσει στα βαθιά και να αποτελέσει πρόβλημα στους αντιπάλους της σε ό,τι αφορά στη δυναμική της εκπομπής της.

Γι’ αυτό και το κανάλι είχε αποφασίσει τεράστιες αλλαγές στο «Πρωινό» ήδη από τα μέσα της περασμένης σεζόν.

Το πάνελ… αποδεκατίστηκε, οι συνεργάτες της Φαίης είδαν την πόρτα της εξόδου ο ένας μετά τον άλλο, με την ίδια να ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένη σε κάθε επίπεδο. Η μεγαλύτερη εκ των αλλαγών που αποφασίστηκαν είναι η ένταξη ειδικής ενότητας με τηλεφωνικές γραμμές στον κορμό του «Πρωινού».

Ο νέος άντρας στο πλευρό της Φαίης

Η επιτυχία της Κατερίνας Καινούργιου στο κομμάτι αυτό, οδηγεί τη Σκορδά σε νέα μονοπάτια που μπορεί κάποιοι να σνομπάρουν, οι τηλεθεατές, ωστόσο, μοιάζουν να λατρεύουν. Κάπως έτσι, ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου θέλει τη Φαίη να είναι λίγο πριν την πρεμιέρα της -που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου- σε αναζήτηση άνδρα συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει την ενότητα με τις τηλεφωνικές, επικοινωνώντας επί ώρα με τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Ο διαδραστικός αυτός χαρακτήρας που θα αποκτήσει η εκπομπή, είναι για τον ΑΝΤ1 σίγουρος τρόπος να κερδίσει μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και να αυξήσει τα ποσοστά της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη.

Για να δούμε, ποιος θα καταφέρει να πάρει τη θέση;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.