Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN...

Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN…

Η μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει μάλλον και φωτιά καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πολλών πηγών, το Open προσπαθεί να συμφωνήσει με την Εύα Αντωνοπούλου για να αναλάβει εκείνη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Nαταλίας Ανδρικοπούλο στη RealLife της περασμένης Κυριακής, έχει δεχτεί πολύ σοβαρή πρόταση από το Open για να αφήσει το κανάλι της και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Μία πρόταση που της είχε ξαναγίνει στο παρελθόν, συγκεκριμένα πέρυσι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Το ίδιο ρεπορτάζ μετέφερε και η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Τρίτης. Η δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή του ALPHA ότι η Εύα Αντωνοπούλου θεωρεί ότι ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορεί στη συγκεκριμένη περίοδο να κλείσει την πόρτα του Open το οποίο της προσφέρει μία τέτοια ευκαιρία.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το Open δεν έχει στοχεύσει μόνο μία δημοσιογράφο για το κεντρικό δελτίο του σταθμού, αλλά οι προτάσεις είναι σε τρεις παρουσιάστριες των δελτίων, με καμία να μην έχει κλείσει επίσημα.

Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN...

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.