Κλώνος της Παναγιώταρου: Η πιο εντυπωσιακή ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση μπαίνει στους «Προδότες» (Pics)

Κλώνος της Παναγιώταρου: Η πιο εντυπωσιακή ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση μπαίνει στους «Προδότες» (Pics)

Tελευταία αλλά μάλλον... πρώτη.

«Οι Προδότες» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες!

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!

Πρόσφατα, μετά το trailer τις εκπομπής ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι με της τελευταία από τους 22 να είναι η Ανατασία Τερζή, μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες που θα δούμε από τον Ιούνιο στον Αντ1. Το βιογραφικό της πλούσιο καθώς είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια δίπλα σε πολύ μεγάλα ονοματα, επιχειρηματίας σε αραβική χώρα, γιατρός (όπως αναφέρει στο Instagram της) και influencer με πάνω από 200.000 ακόλουθους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μοναχοπαίδι. Η μητέρα της είναι φυσικοθεραπεύτρια και ο πατέρας της εισοδηματίας. Της αρέσει πολύ να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι κι ήδη έχει ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες. Δηλώνει λάτρης των extreme sports όπως sky diving, bungee jumping κ.α.

Η Αναστασία κατέχει τον τίτλο Miss Greece 2021, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, κι έχει πτυχίο φυσικής αγωγής από τα Τεφαα και μεταπτυχιακό στην μοριακή κι εφαρμοσμένη φυσιολογία από την Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ.

Ως τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως Κιάμος, Χολίδης, Λευτέρης Πανταζής, Καλίδης, Μάκης Δημάκης, ενώ τους τελευταίους 6 μήνες εμφανιζόταν στα Feggaria στο Sydney της Αυστραλίας. Της αρέσει να επισκέπτεται συχνά το Ντουμπάι, στο οποίο έχει ανοίξει κι ένα nail salon μαζί με μία φίλη της.

Δηλώνει ανταγωνιστική, παρορμητική, αυθόρμητη, ενθουσιώδης, αστεία, αλλά και ευέξαπτη αν μιλούν αρνητικά γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της. Πάνω από όλα όμως δηλώνει στοχοπροσηλωμένη. Θεωρεί ότι τα περισσότερα όνειρα της τα έχει ήδη κατακτήσει, ενώ στους Προδότες δήλωσε συμμετοχή γιατί την συναρπάζουν τα μυστήρια, μπορεί να πει με ευκολία πειστικά ψέματα και πιστεύει ότι με την σωστή τακτική θα φτάσει σίγουρα στον τελικό.

Πιστεύει ότι οι περισσότεροι την υποτιμούν, καθώς πολύ εύκολα ο κόσμος κρίνει στερεοτυπικά βάσει εμφάνισης. Αυτό, όμως, έχει μάθει να το χρησιμοποιεί υπέρ της και να κατακτά αθόρυβα τους στόχους της.

Θέλει να κερδίσει το έπαθλο γιατί γενικά της αρέσει να κερδίζει έπαθλα, όπως και τίτλους. Αν τα καταφέρει θα αποταμιεύσει το μεγαλύτερο ποσό, όπως κάνει πάντα, κι ένα μέρος θα δοθεί σε φιλοζωικό σωματείο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.