Έκλαψαν όλοι: Η επική τούμπα του Σωτήρη Καλυβάτση ως Ζωή Κωνσταντοπούλου στο debate με τον Μητσοτάκη (Vid)

Έκλαψαν όλοι: Η επική τούμπα του Σωτήρη Καλυβάτση ως Ζωή Κωνσταντοπούλου στο debate με τον Μητσοτάκη (Vid)

Ένα σκετς που θα γίνει κλασικό τα επόμενα χρόνια.

Η επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα και του Σωτήρη Καλυβάτση στη σάτιρα έφερε επιτέλους αυτό που μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού έψαχνε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και δεν έβρισκε. Αγνή, ανόθευτη και στοχευμένη σάτιρα, σε κάθε πολιτικό πρόσωπο της επικαιρότητας και κυρίως στην εξουσία κάθε Παρασκευή στο Action24.

Το τηλεοπτικό δίδυμο της εκπομπής Mitsi Var έδεσε με τη μία και κάθε νέο σκετς τους είναι πιο αστείο από το προηγούμενο με τους δύο πρωταγωνιστές να παίζουν ατέλειωτους ρόλους και χαρακτήρες και να απογειώνουν την σατιρική πλευρά τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, είδαμε ένα σκετς από τα παλιά, ένα σκετς που θα γίνει σίγουρα viral και οπωσδήποτε θα είναι σε λίγα χρόνια κλασικό, καθώς απογείωσε τη μιμητική ικανότητα των δύο ανδρών αλλά και τη φυσική κωμωδία μέσα από κάτι άκρως επικίνδυνο όπως φάνηκε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, βλέπετε, δεν καταλαβαίνει από δύσκολα ούτε από επικίνδυνα. Φόρεσε τις ψηλές του γόβες, ντύθηκε… Ζωή Κωνσταντοπούλου που εισβάλλει στο debate των πολιτικών αρχηγών και κατέληξε σε ένα φινάλε που θύμισε κασκαντέρ. Ένας αυτός και ένας ο Τσάκι Τσαν.

Απολαύστε στο σκετσάκι της εκπομπής Mitsi Var και είμαστε σίγουροι ότι θα το δείτε ξανά και ξανά και ξανά:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.