«Δεν έχω να κρύψω και πολλά, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι»: Ο Βασάλος είπε στο Survivor τα απίστευτα για... τα προσόντα του (Vid)

«Δεν έχω να κρύψω και πολλά, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι»: Ο Βασάλος είπε στο Survivor τα απίστευτα για… τα προσόντα του (Vid)

Όλα στη φόρα από τον παίκτη.

Πιο καλά από όλους φαίνεται να περνάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην παραλία του Survivor All Star αφού συνεχίζει ακάθεκτος το τρολάρισμά του στην κάμερα του ριάλιτι αφού όπως υποστήριξε ετοιμάζει μια νέα θεραπεία η οποία που προϋποθέτει ότι οι παίκτες δεν πρέπει να φορούν ρούχα.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα του Survivor: «Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Οπότε, έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό».

Λίγο αργότερα ο παίκτης κρατώντας στα χέρια του δύο φύλλα, ένα μεγάλου μεγέθους και ένα μικρότερο, ανέφερε: «Για τον φίλο μου τον Τάκη, αυτό το φύλλο πιστεύω του ταιριάζει απόλυτα. Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο εντάξει, τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά. Έτσι κι αλλιώς αυτό το φύλλο, αρκεί για να μου κρύψει όλη την αλήθεια…».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.