Όλα λάθος με την πρεμιέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου…

Όλα λάθος με την πρεμιέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου…

Τα τρία λάθη με την πρεμιέρα της «Αρένας».

Από πλευράς τηλεθέασης, κακά τα ψέματα, πήγε… άπατη η πρεμιέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου προχθές το βράδυ στον ΑΝΤ1. Η νέα εκπομπή του σταθμού ονόματι «Αρένα» κινήθηκε πιο χαμηλά και από την ταινία του OPEN που έκανε περίπου 5%!

Η εκπομπή συγκέντρωσε 4,5% στο σύνολο του κοινού, και 4,6% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια είχε ισχυρό ανταγωνισμό με δυνατές σειρές στον ALPHA και στο Mega, αλλά και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Ένα το κρατούμενο: για μία ακόμη φορά τρομερός ο προγραμματισμός από τους διουκούντες του ΑΝΤ1.

Δεύτερον, έκανε πρεμιέρα ενώ ο αντρικός πληθυσμός έβλεπε Σεβίλλη – Ρόμα στην Cosmote TV…

Όλα λάθος με την πρεμιέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου…

Τρίτον, η εκπομπή ήταν άρτια δημοσιογραφικά και προχώρησε σε αποκαλύψεις, αποκλειστικές, αναφορικά με το σκάνδαλο με τον πατέρα Αντώνιο και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ωστόσο με τους καλεσμένους στο στούντιο έγινε ένας μικρός χαμός. Ήταν ένα λαϊκό πάνελ που ταίριαζε μεν στο θέμα της έρευνας, αλλά στο τέλος κούρασε και υποχρέωσε τον τηλεθεατή να αλλάξει κανάλι.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος. Ας ελπίσουμε το κανάλι να βρει στην εκπομπή της νέα ημέρα προβολής. Ας πούμε Δευτέρα – και νωρίτερα σε ώρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.