Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής - έκπληξη της νέας «Φάρμας»

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής – έκπληξη της νέας «Φάρμας»

Από τις κουζίνες στους στάβλους.

H νέα Φάρμα έρχεται στο Star και ήδη το κανάλι έχει ανοίξει τη φόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχών αλλά έχει ανεβάσει και το πρώτο trailer στο επίσημο σάιτ χωρίς άλλες αναφορές στους συμμετέχοντες. Η παραγωγή είναι στο ψάξιμο για τον παρουσιαστή και σύμφωνα με πληροφορίες του Ontime αυτός έχει βρεθεί εκ των έσω του καναλιού.

Σύμωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα μεγάλο φαβορί για να καλύψει τη θέση του παρουσιαστή στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο κριτής του MasterChef απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του καναλιού μετά από τόσους επιτυχημένους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι τελικές συζητήσεις για τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα φέρουν εκτός απροόπτου τον σεφ σε έναν νέο ρόλο για εκείνο, με τους ανθρώπους του Star να πιστεύουν στην ικανότητά του να ξεχωρίσει και σε αυτή τη θέση.

Η Φάρμα θα γυρίζεται σε μία περιοχή της Αρκαδίας που έχει επιλεγεί αλλά αυτό δε θα δυσκολεύει τον σεφ καθώς η επιστροφή του MaterChef δε θα συμπέσει πάνω στην προβολή της Φάρμας. Ο μαγειρικός διαγωνισμός θα επιστρέψει την άνοιξη του 2024.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.