Πότε σταματά από το «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης

Πότε σταματά από το «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης

Το παρασκήνιο της ανανέωσης του συμβολαίου του παρουσιαστή με τον ΑΝΤ1.

Η πρόθεση του Γιώργου Παπαδάκη να συνεχίσει στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» και την επόμενη χρονιά δεν ήταν… είδηση. Είχε ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους του καναλιού και επιβεβαιώθηκε με τη σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στην οποία αναφέρθηκε και η περαιτέρω αναβάθμισή του.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του ‘Καλημέρα Ελλάδα’, της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού», ανέφερε.

Για τα περί συμβούλου δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό προς ώρας, θα αποσαφηνιστεί από Σεπτέμβριο και ποιος θα είναι ο ρόλος του. Όσο για το «Καλημέρα Ελλάδα»; Είχε ούτως ή άλλως συμβόλαιο με ενεργοποίηση σε περίπτωση επιθυμίας του, αυτή εκφράστηκε και συνεχίζει κανονικά με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ως όλα δείχνουν, είναι πια πιθανό το καλοκαίρι του 2024 να είναι αυτό που ο πολύπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα κρεμάσει οριστικά τα ακουστικά του – και θα περάσει πίσω από τις κάμερες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.