5Χ5 | Επιστρέφει σε νέα ώρα ο Μάρκος Σεφερλής

Έγινε η μεγάλη έκπληξη: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σεφερλή στον ANT1 (Vid)

Με δύο εκπομπές σε δύο κανάλια ο νέος παρουσιαστής.

Η απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για ένα πακέτο συνεργασίας δύο εκπομπών και προβολής των θεατρικών παραστάσεων του ηθοποιού στο κανάλι του Φαλήρου, αφήνοντας μεγάλο κενό στον ΑΝΤ1, ο οποίος εδώ και καιρό ψάχνει τον αντικαταστάτη του παρουσιαστή.

Και όπως φαίνεται τον βρήκε, σε ένα πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε, αφού τον τελευταίο καιρό τα ονόματα που έπαιζαν ως αντικαταστάτες του Σεφερλή για την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «5Χ5», ήταν αυτά του Γιώργου Λέντζα και του Διονύση Ατζαράκη.

Κανένας όμως από τους δύο δεν έπεισε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 καθώς εκείνοι αποφάσισαν ότι νέος παρουσιαστής του οικογενειακού απογευματινού τηλεπαιχνιδιού θα είναι ο Θάνος Κιούσης. Μπορεί το όνομα να μη σας λέει πολλά, τον γνωρίζουν όμως οι περισσότεροι μέσα από την καλλιτεχνική του περσόνα, αυτή του Τόνι Σφήνου.

Η απόφαση από τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν ήταν ομόφωνη όμως ο Θάνος Κιούσης, μιλώντας στην κάμρα του «Πρωινό μας», παραδέχτηκε μέσω της περσόνας του ότι θα είναι με το πραγματικό του εαυτό στην παρουσίαση του «5Χ5» στον ΑΝΤ1. Παράλληλα αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρουσιάζει και το νέο ανανεωμένο Μεγάλο Παζάρι του ALPHA ως Τόνι Σφήνος αυτή τη φορά, προσπαθώντας και ο ίδιος να καταλάβει πώς θα προλαβαίνει όλες του τις υποχρεώσεις τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.